Dette er arkivert innlegg

FORSIDE BLOGG >PIXLER FOTOS MULTIMEDIA LINKER INFO ARKIV


« Frifinnelse!     RetroBlogg     Økokrim anker »
22. Januar 2003  
Puuuuhh!!!

Har slitt veldig med Retrospekt i det siste. Først la Host'en min ned virksomheten og solgte alle kundene videre. Dette selskapet kunne ikke tilby meg det jeg hadde, så Retrospekt ble vidfereført til et nytt selskap.

Dette selskapet har satt en prislapp på bortimot alt og jeg hadde ingen planer om å betale mer enn jeg allerede hadde gjort for de tjenestene jeg mener jeg har krav på.

Men det er vanskelig å føre en krig med mail! Så etter en tid fram og tilbake, besluttet jeg meg for å flytte Retrospekt igjen. Jeg skrev da en kontrakt med Web Hosting Network, som har en god pris, godt tilbud, masse ekstra og god respons på spørsmål. Samtidig fikk jeg gjenåpnet www.retrospekt.net, slik at dette virker igjen.

Håper ikke de går på dunken også.

Men fordi jeg ikke fikk tilgang til databasene mine, var jeg nødt til å bygge opp alt sammen fra bunnen igjen. Heldigvis hadde jeg mange av innleggene, men også der var jeg nødt til å bygge opp mye fra gamle html-sider.

Det har vært (og er) en j..lig jobb.

Nå ser det ut til at det meste er på plass igjen, men det er fremdeles en del saker som er utestående. Vil jobbe med disse en tid framover.

Send en mail hvis du finner noe som ikke er eller virker som det skal.

Så tvi, tvi det er bare å spytte i henda, krumme ryggen og stå på!

Personlig [11:00]


divider


Trackbacks

TrackBack URL for dette innlegget:


Under finner du linker til weblogger som referer til 'Puuuuhh!!!' fra RetroBlogg.


© 2000 - 2017 Kjell Arnesen