Dette er arkivert innlegg

[an error occurred while processing this directive]
FORSIDE BLOGG PIXLER FOTOS MULTIMEDIA LINKER INFO ARKIV


« Krigsspillet     RetroBlogg     Havets største rovdyr »
3. April 2003  
God mor?

Trykk for større bildeHvordan er en god mor? I Kvænangen kommune har barnevernet bestemt at Svanhild Jensen ihvertfall ikke er det. Har hun mishandlet sine barn? Nei! Har hun forsømt dem? Nei! Barnevernet har tatt en test av Svanhild og funnet ut han hun er "mindre begavet"! Og dette gjør at de tar barna hennes fra henne. Det har vært mange diskusjoner om dette i pressen og uten jeg vil ta stilling til testen eller resultatet av denne:

Hva gjør mennesker til gode foreldre? Jeg vet svaret: Kjærlighet og atter kjærliighet. Og om hun nå skulle være mindre begavet (hva nå det måtte bety), om hun tar vare på barna sine og er glad i dem, får de det aldri bedre noe annet sted enn hos moren sin.

Dette er voldtekt og overgrep mot et menneske og Kvænangen kommune bør snarest omgjøre sitt vedtak og la Svanhild få ta hånd om sine barn igjen.

Dette må v ikke la gå i den store glemmeboken hvor vi gjemmer all urett som begås mot andre, men vi må stå opp og slåss for Svanhild!

Les mer om dette i Dagbladet.Trackbacks

TrackBack URL for dette innlegget:


Under finner du linker til weblogger som referer til 'God mor?' fra RetroBlogg.


© 2000 - 2017 Kjell Arnesen