Dette er arkivert innlegg

FORSIDE BLOGG >PIXLER FOTOS MULTIMEDIA LINKER INFO ARKIV


« Dagbladet blogger!     RetroBlogg     Surf og skit! »
5. Mai 2003  
Misforstått, igjen!

Trykk for større bildeDen stakkars fru Clemet har et problem med sin politikk. Ikke bare med det hun vil si, men med hvordan andre oppfatter det hun sier. At hun ønsker å avskaffe den offentlige skolen er vel ikke akkurat nytt. Men når noen peker på at hennes planer vil føre til forskjeller i skoletilbudet blir hun fornærmet. Da er hun feilsitert og misforstått.

Hadde det ikke vært fint med politikere som tenkte i gjennom det de skulle si og så stod for det de hadde sagt etterpå? At hun er på jordet når det gjelder skolene, er det vel bare hun selv som ikke har fått med seg ennå. Uansett hvor forlokkende forslaget om friskoler og valgfrihet er, vil det helt sikkert bli segregering. Ikke bare av de flinke og mindre flinke elevene, men også etter sosial bakgrunn og hudfarge.

Nei, bruk heller pengene til å gi ungene våre et bedre tilbud alle sammen, så slipper vi kanskje noen problemer senere!

Les innlegget i VG her.Trackbacks

TrackBack URL for dette innlegget:


Under finner du linker til weblogger som referer til 'Misforstått, igjen!' fra RetroBlogg.


© 2000 - 2017 Kjell Arnesen