Dette er arkivert innlegg

FORSIDE BLOGG >PIXLER FOTOS MULTIMEDIA LINKER INFO ARKIV


« Saturns ringer     RetroBlogg     Tatt på fersken! »
30. Mai 2005  
Nytt kamera

På lørdag var jeg og hentet mitt nye Canon EOS 350D. Har ikke vært spesielt fornøyd med Canon G3. Ikke for det, bildene blir meget bra, men betjeningen av det er ikke bra. Spesielt fordi alt tar så lang tid. Slå det på, avstandsinnstillingen og ikke minst tiden det ofte tar fra du trykker på utløseren til bildet blir tatt. Som gammel speilrefleksmann er det heller ikke lett å ta bilder av noe du ser på en skjerm og ikke gjennom objektivet.

Så det er mange grunner til å bytte, men det koster jo! (Jeg har jo flere Canon speilrefleks kameraerer for film og EOS objektiver) Derfor var det med spenning jeg ladet batteriet og tok kameraet med på en liten runde på søndag. Canons 18 - 55 EF-S objektiv, som fulgte med, skal jo være et av de dårliigste objektiver Canon har laget. Men kameraet var lett å bruke, all håndtering var nesten identisk med tradisjonell Canon EOS. Litt lett (ja jeg vet, men når ddu har slept rundt på et Canon 1n HS med objektiv får du muskler!). Dessuten litt i minste laget til mine fingre og litt "plastikk" følelse. Men summa summarum virker det som et godt kjøp og det fulgte også med et 1 GB CF kort så selv om det er et 8 MB kamera bør det bli plass til en del bilder.

Har ikke sjekket kvaliteten på bildene ennå, men gjør det i løpet av dagen. (Fri i dag!) Legger også ut noen (med redusert kvalitet) på Retrospekt så kan du se selv.

Foto [08:51]


divider


Trackbacks

TrackBack URL for dette innlegget:


Under finner du linker til weblogger som referer til 'Nytt kamera' fra RetroBlogg.


© 2000 - 2017 Kjell Arnesen