Dette er arkivert innlegg

FORSIDE BLOGG >PIXLER FOTOS MULTIMEDIA LINKER INFO ARKIV


« Nytt kamera     RetroBlogg     Dyrest i Norden! »
31. Mai 2005  
Tatt på fersken!

Tatt på fersken!At det er farlig å bevege seg i byen på dagtid, er kanskje ikke så kjent blant de som frekventerer utestedene i Oslo i ny og ne. Men i går tok jeg meg en feriedag for å ordne en del saker som jeg var nødt til å gjøre på dagtid. Men det var en varm og solrik dag og jeg tenkte at det skulle smakt med en halvliter før jeg dro hjemover igjen. Og i og med at jeg var i nærheten av Aker Brygge, stakk jeg innom Hannibals Hybel for en forfriskning.

Men der satt eieren og lot seg fotografere i forbindelse med en artikkel i Aftenposten om åpningstider. Og hvem ble med på bildet? Helt riktig. Der sitter jeg i lys jakke og svart skjorte bak mannen og speider forgjeves etter en kelner.

Det hører med til historien at det kom slettes ingen kelner og jeg måtte gå derfra med uforettet sak!

Personlig [03:42]


divider


Trackbacks

TrackBack URL for dette innlegget:


Under finner du linker til weblogger som referer til 'Tatt på fersken!' fra RetroBlogg.


© 2000 - 2017 Kjell Arnesen