Dette er arkivert innlegg

FORSIDE BLOGG >PIXLER FOTOS MULTIMEDIA LINKER INFO ARKIV


« Tatt på fersken!     RetroBlogg     Kaare feirer 70 år! »
4. Juni 2005  
Dyrest i Norden!

Det norske kongehuset er dyrere i drift enn både det svenske og det danske, skriver Finansavisen. Mens Dronning Margrete måtte nøye seg med 59 millioner danske kroner fra staten i fjor, inkludert en apanasje på 7,7 millioner kroner, fikk det norske kongehuset hele 111,5 millioner kroner.

Kong Harald fikk på toppen av dette 7,4 millioner kroner i apanasje, og fikk i tillegg Forsvaret til å ta regningen for Kongeskipet og adjutantene, Statsbygg til å betale vedlikeholdet av mange av bygningene og politiet til å dekke utgiftene knyttet til sikkerhet, skriver Finansavisen.

Snakk om bortkastede penger!

Korstog [12:13]


divider


Trackbacks

TrackBack URL for dette innlegget:


Under finner du linker til weblogger som referer til 'Dyrest i Norden!' fra RetroBlogg.


© 2000 - 2017 Kjell Arnesen