Dette er arkivert innlegg

FORSIDE BLOGG >PIXLER FOTOS MULTIMEDIA LINKER INFO ARKIV


« Dagens fangst     RetroBlogg     Blogging og media »
4. Juli 2005  
Brann i Tostrups gate

UtbrentSøndag morgen, 3. juli ved halv sju tida, ble jeg vekket av sirener. Det er ikke uvanlig rundt her, men jeg syntes de var rimelig nær. Tenkte ikke noe mere over det akkurat da, men senere, etter jeg stod opp, kjente jeg lukten av vått, brent tre. Og da jeg gikk ut på verandaen, så jeg både brannbiler og politiet lenger ned i gaten. 100 meter lenger ned i Tostrups gate (21c) hadde en av leilighetene brent totalt ut og resultatet ser du på bildet. Heldigvis hadde ingen kommet til skade, men de materielle ødeleggelsene er store.

Det har vært brann i min gård et par ganger, og heldigvis uten de store skadene. Men når flammene først får tak, er det virkelig rå krefter i sving. Får håpe at det ikke skjer igjen.

Personlig [11:49]


divider


Trackbacks

TrackBack URL for dette innlegget:


Under finner du linker til weblogger som referer til 'Brann i Tostrups gate' fra RetroBlogg.


© 2000 - 2017 Kjell Arnesen