Dette er arkivert innlegg

[an error occurred while processing this directive]
FORSIDE BLOGG PIXLER FOTOS MULTIMEDIA LINKER INFO ARKIV


« Das Keyboard     RetroBlogg     Gud Hater Sverige! »
18. August 2005  
En skuespiller til?

Nå har jamen skuespilleren Christopher Walken bestemt seg for å bli president i USA! CW er kanskje best kjent som skurk og "bad guy" i en rekke filmer. Kanskje ikke de aller største filmene, men han burde være velkjent for de fleste. Og med Ronald Reagan friskt i minne, burde det vel ikke være umulig for CW og kapre nok stemmer til å bli valgt. Nå tillhører ha riktignok ikke noen av de etablerte partiene, men er vel kjent nok og har penger nok til å kunne stille.

Nå venter vi bare på at Martin Sheen (som har spilt president Bartlet i TV-serien "The West Wing") melder seg på som kandidat! Han burde antakelig ha det enklere enn Christopher Walken, mange har jo allerede foreslått ham som president etter TV-serien!Trackbacks

TrackBack URL for dette innlegget:


Under finner du linker til weblogger som referer til 'En skuespiller til?' fra RetroBlogg.


© 2000 - 2017 Kjell Arnesen