Dette er arkivert innlegg

[an error occurred while processing this directive]
FORSIDE BLOGG PIXLER FOTOS MULTIMEDIA LINKER INFO ARKIV


« En skuespiller til?     RetroBlogg     Gratulerer med dagen, Synne »
18. August 2005  
Gud Hater Sverige!

Fred Phelps 10-29-2002Den tilsynelatende hyggelige, smilende eldre mannen på bildet er ingen ringere enn den beryktede pastor Fred Phelps. Phelps tar nok en gang for seg svenskene på sitt nettsted "God Hates Fags", eller "Gud Hater Homser". Tidligere har han hatt en artikkel under overskriften "God Hates Sweden" hvor han takker Gud for alle døde svensker og kommer med følgende advarsel:

WARNING!!!

To God's Elect: Leave Sweden NOW!!!

Her kan du lese følgende om Sveriges ofre i tsunamien i Thailand:

THANK GOD FOR ALL DEAD SWEDES!!!

Read our recent flier on this matter here.
Listen to Pastor Phelps' sermon on the matter here.

Unconfirmed numbers of Swedes are dead as a result of the tsunamis which ravaged Thailand and the other lush resorts of that region, and thousands more are unaccounted for, either still rotting in the tropical conditions or buried, as they deserve, as asses in mass graves (see Jeremiah 22:19). Scarcely a family in Sweden has been untouched by the devastation. Bible preachers say, THANK GOD for it all!

Denne gangen har han tatt for seg den svenske kongefamilien som får unngjelde som pedofile, homoseksuelle og uanstendige sexforbrytere i en artikkel om den svenske kongefamilien. Her har han plassert følgende overskrift over bilder av den svenske kongefamilien:

The King looks like an anal-copulator, & his grinning kids look slutty & gay!

Artikkelen avsluttes med følgende utsagn:

Carl XVI Gustaf
King of Sodomite Whores

You jackass Swedes just don't get it. Once you have laws to chill Bible preaching, we don't give a rat's tutu whatever else you do or say. You are drippings from the Devil's own penis - a veritable sperm bank for Satan's queers. "To me belongeth vengeance and recompence...for the day of their calamity is at hand." Deut. 32:35.

Man behøver ?ikke være svært dreven i det engelske språk for å få med seg betydningen av det han sier. At amerikanerne har en svært spesiell tolkning av ytringsfriheten er vi vant til, men dette må vel være å tøye grensene svært langt, selv i dobbeltmoralens hjemland!Trackbacks

TrackBack URL for dette innlegget:


Under finner du linker til weblogger som referer til 'Gud Hater Sverige!' fra RetroBlogg.


© 2000 - 2017 Kjell Arnesen