Dette er arkivert innlegg

FORSIDE BLOGG >PIXLER FOTOS MULTIMEDIA LINKER INFO ARKIV


« Ny versjon     RetroBlogg     Det stunder mot valg »
28. August 2005  
Nederst til venstre

folkipark.jpgSammen med 120.000 andre var jeg lørdag i Frognerparken og hørte på a-ha. Ingen spesiell stor opplevelse, men så er jeg vel heller ingen stor fan. Det som var utrolig var jo at det antakelig er det største musikk-arrangementet som vil bli holdt før eller siden her i landet. Tidligere på dagen var det konsert med musikk fra Ringenes Herre filmene "featuring" Sissel K., men det stod jeg glatt over. Ellers finner du meg på bildet bakerst, nede til venstre. Artig å ha vært tilstede. Les hva Dagbladet skriver om konserten:

a-ha var hovedattraksjonen for de fleste av dem som i går tok turen til Hydros 100-årsjubileum i Frognerparken.

Morten Harket, Magne Furuholmen og Paul Waaktaar-Savoy ga den jublende menneskemengden både gamle slagere og smakebiter fra den kommende plata «Analogues». Det enorme konsertområdet sydet av liv allerede under oppvarmingen til a-ha-konserten.

Mens det fremdeles strømmet folk til Frognerparken, opplyste presseansvarlig i Hydro, Inger Sethov, at minimum 120 000 fikk med seg konserten.

Dette er dermed et av de største utendørsarrangementene i norgeshistorien. Ifølge Dagens Næringsliv hadde arrangementet en prislapp på mellom 100 og 150 millioner kroner.

Tidligere på dagen startet Hydrofesten med strålende sol og Sissel Kyrkjebø i storslag på hjemmebane etter rundt 20 forestillinger i utlandet. Sammen med Oslofilharmonien, Oslo Bach Kor, Sølvguttene, Ensemble 96 og Anbjørg Lien underholdt de gjestene med den to og en halv time lange «The Lord of the Rings Symphony».

Musikk [06:04]


divider


Trackbacks

TrackBack URL for dette innlegget:


Under finner du linker til weblogger som referer til 'Nederst til venstre' fra RetroBlogg.


© 2000 - 2017 Kjell Arnesen