Dette er arkivert innlegg

[an error occurred while processing this directive]
FORSIDE BLOGG PIXLER FOTOS MULTIMEDIA LINKER INFO ARKIV


« Sikle, sikle     RetroBlogg     Nederst til venstre »
26. August 2005  
Ny versjon

Retrospekt kjøres med produktet Movable Type og denne er idag oppgradert til versjon 3.2 som er den nyeste versjonen. I den forbindelse er karaktersettet (charset) i html-dokumentene endret fra ISO-8859-1 til UTF-8. Selv om dette for den uinvidde er kryptisk(gresk/hebraisk/bulgarsk) innebærer det at æ, ø og å (selvfølgelig) ikke blir vist korrekt på tidligere innlegg. Om jeg gidder å rette opp dette gjenstår å se, men dere er herved advart.

Retrospekt [01:03]


divider


Trackbacks

TrackBack URL for dette innlegget:


Under finner du linker til weblogger som referer til 'Ny versjon' fra RetroBlogg.


© 2000 - 2017 Kjell Arnesen