Dette er arkivert innlegg

FORSIDE BLOGG >PIXLER FOTOS MULTIMEDIA LINKER INFO ARKIV


« Retrospekt er 5 år!     RetroBlogg     Problemer med niqab »
29. September 2005  
Hurra for meg!

birthday.gifHurra for meg! I går var det Retrospekt, i dag har jeg fødselsdag (dog ingen "rund" dag). Hvor gammel? Det avhenger av hvilket tallsystem du benytter. Siden det er altfor vanlig å benytte desimalsystemet (og da er det jo ingen utfordring), velger jeg et annet tallsystem. Hvilket? Det får du finne ut selv. Men i følge det tallsystemet er jeg 3A år!

Siden min kollega Siv L. også har fødselsdag i dag, og vi hadde prosjektmøte i morges, overrasket vi resten av prosjektet med kake! Kanskje tøft å starte dagen med bløtkake klokka 9, men allikevel.

Det blir ingen bursdagsfeiring i dag, men en liten markering på Atlantis Bar & Café i Frognerveien 30 i morgen (fredag) etter jobben. Stikk gjerne innom. Så blir det den aller nærmeste famile på søndag og så er det overstått for denne gangen.

Personlig [12:49]


divider


Trackbacks

TrackBack URL for dette innlegget:


Under finner du linker til weblogger som referer til 'Hurra for meg!' fra RetroBlogg.


© 2000 - 2017 Kjell Arnesen