Dette er arkivert innlegg

FORSIDE BLOGG >PIXLER FOTOS MULTIMEDIA LINKER INFO ARKIV


« Sterke saker!     RetroBlogg     Katastrofe? »
12. Desember 2005  
Mandag morra blues

I søndagens Aftenposten offentliggjøres en undersøkelse som viser at 8 av 10 nordmenn frykter klimaendringer p.g.a. drivhuseffekten, men fler enn halvparten sier at dette ikke har noen som helst betydning for deres bruk av egen bil. Og når det er spørsmål om miljøavgift på bensin mener 64% at dette galt!

God dag man økseskaft. Norge i et nøtteskall!

Den arbeidsledige tobarnsmoren som fikk verdens første ansiktstransplantasjon, kan bli rik på operasjonen.

To uker etter at franske Isabell Dinoire (38) fikk ny nese, munn og hake fra en annen kvinne, snakker hun for første gang om hvordan det var å se seg i speilet for første gang.

I august undertegnet hun en avtale med en britisk filmdokumentarist. Den arbeidsløse tobarnsmoren skal ifølge flere medier ha fått rundt 1,2 millioner kroner for å la Michael Hughes følge prosessen.

I tillegg får hun overskudd på salg av bilder og film etter at Hughes har dekket sine utgifter.

Det franske ukebladet Paris-Match skal allerede ha betalt 700000 kroner for å trykke bilder fra operasjonen.

Aldri så galt at det ikke er godt for noe!

Og så er Olaf Thommesen på beina igjen etter hjerneblødningen tidligere i år. Og ingen forandring, han besøkte nemlig Venstres landsstyremøte i går. Så da fortsetter han vel der han slapp!

Ifølge den svenske nettsiden PC För Alla har en person betalt 470 pund (ca. 5500 kroner) for en Xbox 360 på eBay. Allerede i dyreste laget, og kjøperen skulle snart få seg en svært ubehagelig overraskelse.

Det viste seg at kjøperen slett ikke var en lykkelig eier av en nye Xbox 360. Et godt stykke ned i beskrivelsen av auksjonen opplyses det at gjenstanden som selges ikke er den faktiske spillmaskinen, men bare bildet av den.

Dette er bare en av en lang rekke svindler på forskjellige nettauksjoner, og moralen er grei nok: Les det som står med liten skrift når du handler på nettet.

Også et par julekalendere. Vera Kvaals med et liten betraktning hver dag i adventstiden og Leslie Harpolds med en bonusdag. (Du visste vel at jul er 25. for engelskmenn og amerikanere?)

Blogging [12:00]


divider


Trackbacks

TrackBack URL for dette innlegget:


Under finner du linker til weblogger som referer til 'Mandag morra blues' fra RetroBlogg.


© 2000 - 2017 Kjell Arnesen