Dette er arkivert innlegg

[an error occurred while processing this directive]
FORSIDE BLOGG PIXLER FOTOS MULTIMEDIA LINKER INFO ARKIV


« Mandag morra blues     RetroBlogg     Røykeloven, igjen! »
13. Desember 2005  
Katastrofe?

Jeg har tidligere skrevet om sviket fra den rød-grønne regjeringa overfor det de sa om import av varer fra utlandet og endring av tollgrensen fra kr. 200,- til kr. 1.000,- før valget. Og hvordan de når de er blitt valgt, gir blaffen i det de sa. Og for ytterligere å fortelle om hvordan de er, les bare hva Dagbladet skriver om dette i dag.

Men torsdag 24. november tok Frp opp spørsmålet på nytt, [endring av tollfritt beløp] i finanskomiteen på Stortinget.

Da sto SVs mann Magnar Lund Bergo fram som en sterk motstander av å heve tollgrensa:

- Å heve grensen i dagens situasjon ville få katastrofale følger for norske produsenter, norske distributører og selgere av slikt utstyr, sa Lund Bergo under debatten.

- Er dere nå mot å heve tollgrensa?

- Ja, jeg har aldri vært for å heve den, sier Magnar Lund Bergo til Dagbladet.no.

- Er det SVs offisielle syn på saken?

- Ja, jeg har ikke blitt korrigert av verken partileder eller finansminister, som for tiden er samme person, sier Lund Bergo på telefon fra Stortinget.

- Flere lesere har henvendt seg til oss fordi de føler seg lurt siden dere før valget var for å heve tollgrensa, mens dere nå er mot?

- Nå må jo folk svare for seg selv. Jeg føler meg ikke bundet av at en rådgiver har uttalt seg om den saken, sier Lund Bergo.

Han forteller at de har hatt en runde i SVs gruppe i finanskomiteen og kommet fram til at grensa ikke bør heves. Han mener det ikke er noen grunn til at norske forbrukere skal handle varer avgiftsfritt fra utlandet.

- Den burde kanskje heller vært fjernet helt, sier Lund Bergo, som mener en heving av grensa ville vært en katastrofe for norsk næringsliv.

- Hvem i SV har vurdert dette nå?

- Det var meg og Heikki Holmås, sier Lund Bergo.

Katastrofe? Ja, for de arrogante hyklerne som har lurt seg inn på Stortinget. Er det rart at folk mister tilliten til politikere? Banditter! Løgnere!Trackbacks

TrackBack URL for dette innlegget:


Under finner du linker til weblogger som referer til 'Katastrofe?' fra RetroBlogg.


© 2000 - 2017 Kjell Arnesen