Dette er arkivert innlegg

[an error occurred while processing this directive]
FORSIDE BLOGG PIXLER FOTOS MULTIMEDIA LINKER INFO ARKIV


« Katastrofe?     RetroBlogg     Velkommen i klubben! »
20. Desember 2005  
Røykeloven, igjen!

I går skrev avisene at stadig flere bedrifter ønsker seg røykfrie arbeidstakere. Mange spesifiserer i stillingsannonsene at de vil ha ikke-røykere i nye stillinger. Tidligere helseminister og røykelovens far, KrF-leder Dagfinn Høybråten, tar i Dagsavisen kraftig avstand fra praksisen.

Arbeidsgivere som innfører en politikk hvor de stenger røykere ute fra virksomheten, skjelner ikke mellom røyk og røykerne. Her har man kommet til skade for ikke å se menneskene i kampen mot tobakksskadene. Da bommer man stygt, sier Høybråten. Jeg har alltid vært opptatt av at det ikke reglene som er mål i seg selv. Målet er å skape et godt arbeidsmiljø og utemiljø. Derfor tar jeg avstand fra en utvikling der man utestenger en gruppe mennesker fra arbeidslivet.
Han har iallefall stengt alle røykere effektivt ute fra andre steder, så hvem er det som bommer? Alle trodde vel at røykere nå kan herjes med, slik innvandrere og homofile ble! Dette er som forventet, så hva er problemet hans?Trackbacks

TrackBack URL for dette innlegget:


Under finner du linker til weblogger som referer til 'Røykeloven, igjen!' fra RetroBlogg.


© 2000 - 2017 Kjell Arnesen