Dette er arkivert innlegg

[an error occurred while processing this directive]
FORSIDE BLOGG PIXLER FOTOS MULTIMEDIA LINKER INFO ARKIV


« Velkommen i klubben!     RetroBlogg     Gale mennesker »
2. Januar 2006  
Godt nytt år!

Godt nytt år og takk for det gamle! La oss håpe at det nye året blir fredelig og at alle får ihvertfall noen av sine ønsker for det nye året oppfylt.

Det gamle sluttet dessverre med en virus på hjemme-PC'en. Jeg brukte vel hele fredag og store deler av lørdagen til å bli kvitt "Spyaxe". Dessverre har den kommet gjennom både brannmuren (ZoneLab) og antivirusprogrammet (Norton) så jeg måtte ut på nettet for å finne en løsning. Og jeg var tydeligvis ikke den eneste som hadde fått det og det var laget diverse program (gratis) som fjernet alle spor av det. Uheldigvis fjernet det en del andre ting også, men det får jeg leve med. Får håpe disse ras..la som lager slike ting får seg en skikkelig smekk!

Og hvis du lurer på å skaffe deg en hobby, kan du kanskje få inspirasjon av disse menneskene. De har malt en ordinær baseball i 28,5 år (ja, du leste riktig) og i dag så veier den engang under en halvkilos tunge ballen rundt 850 kilo! De har malt den med 19.100 lag maling og har ikke tenkt å gi seg før de passerer 20.000! Get a life!

PC World har laget en liste over de betydeligste dippeduttene i løpet av de siste 50 årene, og selv om det er veldig mange amerikanske er det en kjening som topper: Alle bærbare musikkavspilleres mor: Sony Walkman!

Det er 30 år siden Bergesen-skipet "Berge Istra" forsvant sporløst i sør-Atlanteren, på vei fra Brasil til Japan med jernmalm. To mann ble reddet etter nesten tre uker på en flåte, men hverken vrakrester fra skipet eller andre overlevende av de 30 andre i besetningen ble funnet. Det hersket stor mystikk rundt forliset. På en liste med 10 spekulasjoner som Dagbladet lanserte den gangen, var den siste at «mystiske krefter kan ha grepet fartøyet i Djevelens hav.»

Og tre år senere forsvant søsterskipet "Berge Vanga" under lignende omstendigheter med samme last på samme rute. Da fant man ingen av de 40 ombord i live. 30 år etter den første ulykken, vet vi fortsatt lite.

Rederiet Bergesen er med på å opprettholde forestillingen om at noe mystisk har skjedd. «Berge Istra» og «Berge Vanga» gir ikke selskapet noen som helst opplysninger om, sier informasjonsavdelingen til Dagbladet.no. De vil heller ikke opplyse om hvorfor.

Blogging [12:36]


divider


Trackbacks

TrackBack URL for dette innlegget:


Under finner du linker til weblogger som referer til 'Godt nytt år!' fra RetroBlogg.


© 2000 - 2017 Kjell Arnesen