Dette er arkivert innlegg

FORSIDE BLOGG >PIXLER FOTOS MULTIMEDIA LINKER INFO ARKIV


« Blok?     RetroBlogg     Endring!? »
1. April 2006  
Konspirasjon!

Nå har den rabiate journalisten, Erling Borgen, nok en gang fått utløsning for sitt enorme raseri. Denne gangen er det en av de tre filmene han skal produsere for NRK som er blitt veiet og funnet for lett. Og i beste Fox Mulder stil (FBI-fyren i X-files - mannen med konspirasjonsteoriene) tar han nå til motmæle og beskylder kringkastingsjefen for å bli styrt av og stå i ledetog med de bedriftene han omtaler i filmen.

Det gir overskrifter i alle aviser og siden kringkastingssjefen ikke gidder å kommentere det han sier, har han scenen alene. Det vet han å utnytte, han har mange venner i mediabransjen. God reklame er det uansett. Det er tvilsomt om noen hadde giddet å se den (vel, noen ser jo på alt som vises), men hvis den blir vist nå må jo alle se den.

Det er en riktig og viktig sak han tar opp. Jeg har ikke sett filmen, men etter det jeg har lest om den og av alt som er skrevet, virker filmens budskap overforenklet og naivt. Kanskje bare NRK mener filmen ikke holder mål?

Og hvis du vil lese mer, kan du finne Erling Borgens raseri i alle nett- og papiraviser. Men sjekk ut dokument.nos innlegg også. Den er noe mer balansert enn Borgens egne innlegg!Trackbacks

TrackBack URL for dette innlegget:


Under finner du linker til weblogger som referer til 'Konspirasjon!' fra RetroBlogg.


© 2000 - 2017 Kjell Arnesen