Dette er arkivert innlegg

FORSIDE BLOGG >PIXLER FOTOS MULTIMEDIA LINKER INFO ARKIV


« Konspirasjon!     RetroBlogg     Next generation »
3. April 2006  
Endring!?

Som den skarpe leser du er, har du vel oppdaget at bokanbefalingen på forsiden er døpt om fra "Anbefales" til "På Nattbordet". Det har vel heller ikke unngått deg at den samme anbefalingen står svært lenge der. Det skyldes følgende:

Jeg leser (stort sett) bøker etter jeg har gått til sengs (derav den nye tittelen). Men de siste månedene har jeg gått til sengs svært sent og rekker sjelden å lese mer enn et par sider før jeg sovner. Vel og bra det, men jeg er glad i å lese og trenger tid til å gjøre det. Det er vanskelig å endre vaner, men det er to ting jeg må prøve.

1: Å gå til sengs tidligere og/eller
2: Lese også ute av sengen!

Pkt. 2 kan bli vanskelig. Jeg har alltid et eller annet å pusle med som ikke bare gjør det vanskelig, men regelrett stressende å sette seg stille å lese. Det hadde sikkert vært lettere med en dame i armkroken, fyr i peisen, ett glass rødvin, levende lys og smektende musikk, men man kan ikke få alt.

Så hvis du oppdager at boktitlene endrer seg raskere enn vanlig, vet du hva som har skjedd. Og hvis ikke, vet du årsaken til det også!

Personlig [11:51]


divider


Trackbacks

TrackBack URL for dette innlegget:


Under finner du linker til weblogger som referer til 'Endring!?' fra RetroBlogg.


© 2000 - 2017 Kjell Arnesen