Dette er arkivert innlegg

FORSIDE BLOGG >PIXLER FOTOS MULTIMEDIA LINKER INFO ARKIV


« Endring!?     RetroBlogg     Jesus gikk på isen, ikke vannet! »
4. April 2006  
Next generation

Trykk for større bildeDette er et bilde av neste medlem av min etterhvert voksende familie. Min yngste datter, Synne og hennes mann Erik , skal ha sitt første barn i september. Og slik ser det altså ut i disse dager, omtrent 4 måneder underveis! Trykk på bildet for en større utgave.

Det er alltid et under når en ny verdensborger er på vei og med moderne teknikk kan man altså se barnet der det vokser inne i moren. Lykke til Synne og Erik! Vi gleder oss med dere og ser fram til den store dagen midt i september.

Personlig [14:15]


divider


Trackbacks

TrackBack URL for dette innlegget:


Under finner du linker til weblogger som referer til 'Next generation' fra RetroBlogg.


© 2000 - 2017 Kjell Arnesen