Dette er arkivert innlegg

[an error occurred while processing this directive]
FORSIDE BLOGG PIXLER FOTOS MULTIMEDIA LINKER INFO ARKIV


« Verdifull?     RetroBlogg     Sen kveld »
30. Mai 2006  
Vindkraft eller ikke

Trykk for større bildeDet er nødvendig å finne alternativer til kraftforsyningen nå når det er slutt på å bygge ut vannkraften. Og atomkraftverk vil aldri bli bygget i Norge. Derimot er gass-, olje- eller kullkraftverk et alternativ dersom man klarer å håndtere CO2 utslippene. Bølgekraft har vært forsøkt, men uten særlig hell. Og nå er det flere som jobber for vindkraft. Men det er heller ikke så enkelt. Det er svært dyrt å produsere kraft av vind. Dessuten er det et estetisk problem å plassere vindmøllene. Som vist på bildet bidrar de neppe til å øke menigmanns aksept for å sette opp disse, ihvertfall på fjellet!

Foto: NationenTrackbacks

TrackBack URL for dette innlegget:


Under finner du linker til weblogger som referer til 'Vindkraft eller ikke' fra RetroBlogg.


© 2000 - 2017 Kjell Arnesen