Dette er arkivert innlegg

FORSIDE BLOGG >PIXLER FOTOS MULTIMEDIA LINKER INFO ARKIV


« Vindkraft eller ikke     RetroBlogg     Surrehuer! »
31. Mai 2006  
Sen kveld

Sitter på jobben, klokken er 23:50, surfer litt rundt på nettet og håper at det ikke blir noen problemer med månedsoppgjøret. Lurer litt på hvordan jeg har havnet i denne situasjonen, hvor jeg stadig må jobbe om natten og i helgene. Greit nok når det er mine ting som går på lufta, men alt det andre? Og så blir det jobbing i pinsehelgen også, men da er det slutt. I allefall fram til høsten! Nåvel, jeg får være glad jeg kan brukes til noe!

Kom over denne "mashup" hos DJ Earworm. En herlig blanding av Beatles, Aretha Franklin, Scissor Sisters og George Michael. Hør på "No One Takes Your Freedom".

Personlig [23:50]


divider


Trackbacks

TrackBack URL for dette innlegget:


Under finner du linker til weblogger som referer til 'Sen kveld' fra RetroBlogg.


© 2000 - 2017 Kjell Arnesen