Dette er arkivert innlegg

[an error occurred while processing this directive]
FORSIDE BLOGG PIXLER FOTOS MULTIMEDIA LINKER INFO ARKIV


« Sen kveld     RetroBlogg     Engasjement! »
1. Juni 2006  
Surrehuer!

Olje- og energiminister Odd Roger Enoksen måtte innrømme nederlaget da Johan Fr. Odfjell trakk sitt kandiatur til jobben som styreleder i Statoil. Enoksen mente (og mener fremdeles) at Odfjell hadde blitt en god styreleder, men ble nærmest presset av statsministeren til å finne en annen. Og statsministeren ble presset av LO-leder Gerd Liv Valla. Det er ihvertfall hva de politiske kommentatorene og opposisjonen på Stortinget sier. (Og hva opposisjonen sier er det vel bare de selv som bryr seg om.)

Det er tydelig at statsministeren ikke har full kontroll, men hva som egentlig har foregått får vi nok ikke vite før memoarene til de impliserte kommer ut. Jens Stoltenberg har aldri vært noen stor statsmann og kommer nok heller ikke til å bli det.

Dessuten betyr denne saken svært lite for de fleste av oss, så de får bare fomle videre. Surrehuer!Trackbacks

TrackBack URL for dette innlegget:


Under finner du linker til weblogger som referer til 'Surrehuer!' fra RetroBlogg.


© 2000 - 2017 Kjell Arnesen