Dette er arkivert innlegg

[an error occurred while processing this directive]
FORSIDE BLOGG PIXLER FOTOS MULTIMEDIA LINKER INFO ARKIV


« Derfor feiler it-prosjekter     RetroBlogg     Pølsedrap »
9. Juni 2006  
Uteskjenking i Oslo

Trykk for større utgaveArbeiderpartiet, SV og Venstre tvinger Frp til å tegne nytt skjenkekart for sentrum. Bystyrets flertall sørget i går for at ytterligere 20 utesteder kan servere utepils til halv fire om natten.

I tillegg til utestedene som ligger innenfor markeringene på kartet (trykk for større utgave), har bystyret bestemt at blir tillatt med uteservering til 03.30 på følgende steder:

Møllergaten t.o.m. Youngstorget, Youngstorget Torggata fra Stortorget til Youngstorget. Aker Brygge: Begge sider av Stranden til Bryggegata, Grundingen (inkl. Holmsens gt. 1 og 2, Stranden 3 og den landbaserte delen av Lekteren). Rådhusplassen, Rådhusgata til Christiania Torg, Christiania Torg.

Byrådet kan i tillegg inkludere andre utesteder, også utenfor sentrum, der uteserveringen "ikke strider mot beboerinteresser". Ekebergrestauranten og Palace Grill er eksempler.

Stedene på Youngstorget, deler av Aker brygge og i Rådhusgaten får dermed samme skjenkeregler som de fleste av deres naboer i sentrum fikk allerede fra 17. mai.

Men hvorfor i allverden stopper sentrum ved Prinsens gate? Det ser ut til at ingen steder på sørsiden av Prinsens gate får holde åpent? Hva er det med våre politikere?Trackbacks

TrackBack URL for dette innlegget:


Under finner du linker til weblogger som referer til 'Uteskjenking i Oslo' fra RetroBlogg.


© 2000 - 2017 Kjell Arnesen