Dette er arkivert innlegg

[an error occurred while processing this directive]
FORSIDE BLOGG PIXLER FOTOS MULTIMEDIA LINKER INFO ARKIV


« Problemer!     RetroBlogg     Huset i (til) Hagen tilsalgs »
16. August 2006  
Det nærmer seg...

Etter alle problemene med Retrospekt i den siste tiden, var det jo bare å vente på at det skulle komme flere. Og det gjorde det! Strømforsyningen til den trådløse routeren min utåndet og sørget for at jeg ikke kom på nettet. Etter diverse mislykkede forsøk på å kople meg rundt det med kabel direkte inn i ADSL modemet, måtte jeg legge inn årene. Heldigvis hadde jeg en universell strømforsyning liggende og koplet til denne. Siden har det fungert OK! (Bank i bordet!) Det er første gang jeg har opplevd at en strømforsyning til en dingseboms har sviktet og jeg har hatt mange i årenes løp! Får forsøke å få tak i leverandøren og skaffe en ny, men de skal vel ha en mindre formue for det, antakelig.

Og det ser ut til at kommentar-funksjonen virker igjen, jeg håper riktig mange vil benytte den.

Problemet med visningen i RetroFotos er også løst og de aller fleste bildene fra Irland er nå på plass. Det mangler bare en samling med bilder fra Phoenix Park, Dublin, og de legger jeg ut i kveld. Du kan se de andre på RetroFotos. Problemet med visningen av de allerede eksisterende samlingene på RetroFotos er dessverre ikke løst. Jeg har ennå ikke funnet den enkleste måten. Men jobber med saken.

Ellers har denne utgaven av Retrospekt (versjon 6) vært på lufta i noen år og det er på tide å prøve noe nytt. I løpet av høsten skal endringene skje, men det er ennå usikkert når hva de blir! Så følg med!

Retrospekt [15:12]


divider


Trackbacks

TrackBack URL for dette innlegget:


Under finner du linker til weblogger som referer til 'Det nærmer seg...' fra RetroBlogg.


© 2000 - 2017 Kjell Arnesen