Dette er arkivert innlegg

FORSIDE BLOGG >PIXLER FOTOS MULTIMEDIA LINKER INFO ARKIV


« Snart er det slutt!     RetroBlogg     Det nærmer seg... »
14. August 2006  
Problemer!

Det har vært problemer med Retrospekt. Det sees tydeligst på RetroFotos, hvor layouten har blitt feil. Jeg vil ikke legge ut nye bilder før dette er fikset, så du får smøre deg med tålmodighet litt til hvis du venter på bildene fra Irland. Jeg håper jeg får fikset det i løpet av morgendagen, men vil ikke garantere det. Du får følge med!

I mellomtiden kan du jo få en "smak" på RetroPixler.

Ellers skulle problemet med å legge inn kommentarer til innleggene i RetroBlogg og til bildene på RetroPixler være fikset. Det ville vært fint om du kunne legge inn en kommentar så jeg kunne få sett om det fungerte. Jeg har lagt inn en "CAPTCHA" i forbindelse med kommentarene for å unngå all kommentarspam'en som dessverre florerer på nettet. Og dersom du ikke vet hva "CAPTCHA" er, kan du jo prøve å legge inn en kommentar og se. (Det er en tallrekke du får oppgitt som må skrives inn for at kommentaren skal godkjennes. Det er i bruk veldig mange steder på nettet så du har sikkert vært borte i det tidligere.).

Og dersom du allikevel skulle få problemer, vil jeg sette veldig pris på om du sender en mail til webmaster at retrospekt dot net og forklarer hva du prøvde og hva som skjedde. Det er vanskelig å fikse problemer når jeg ikke får vite om dem.

Og boka "Iron Council" av China Miéville, holder jeg fortsatt på med! I sannhetens navn skal det også sies at jeg faktisk har lest en del andre bøker i mellomtiden, men det ser ikke ut til at jeg blir ferdig med denne med det første. Jeg prøver.....

Og det er egentlig litt deilig å være tilbake på jobb igjen! (Er jeg gal?)

Retrospekt [14:56]


divider


Trackbacks

TrackBack URL for dette innlegget:


Under finner du linker til weblogger som referer til 'Problemer!' fra RetroBlogg.


© 2000 - 2017 Kjell Arnesen