Dette er arkivert innlegg

FORSIDE BLOGG >PIXLER FOTOS MULTIMEDIA LINKER INFO ARKIV


« Endelig!     RetroBlogg     Problemer! »
2. August 2006  
Snart er det slutt!

På ferien, altså. Jeg har en rekke bilder jeg skal legge ut, men det kan ta litt tid. Håper jeg får gjort det før jeg starter på jobb til mandag. En sommerferie er snart over, og det betyr at aktiviteten stiger her på Retrospekt igjen. Så følg med.

(Det er vanskelig om ikke umulig å få lagt inn kommentarer til innleggene på hele Retrospekt. Dette skyldes at terskelen for kommentarer er satt høyt p.g.a. all kommentar-spam som kommer når det er full tilgang. Jeg skal lage en løsning i nær framtid og du vil få beskjed her på Retrospekt når det er klart.)

Personlig [00:47]


divider


Trackbacks

TrackBack URL for dette innlegget:


Under finner du linker til weblogger som referer til 'Snart er det slutt!' fra RetroBlogg.


© 2000 - 2017 Kjell Arnesen