Dette er arkivert innlegg

FORSIDE BLOGG >PIXLER FOTOS MULTIMEDIA LINKER INFO ARKIV


« Søndag     RetroBlogg     Korrupsjon! »
27. November 2006  
Bil?

En gang i blant tenker jeg på hvor greit det hadde vært å ha en bil. Men for det første så trenger jeg egentlig ingen og for det andre er det komplett umulig (vel, i hvert fall nesten) å finne en parkeringsplass på Frogner. Jeg husker dengang jeg hadde bil, de endeløse rundene for å finne en egnet plass. Og selv om jeg (som regel!) fant en til slutt, var den gjerne 5 - 10 minutters gange hjemmefra. Så om jeg skulle ha bil her, ville jeg absolutt hatt en fast plass å parkere den.

Men det er tydeligvis flere som har det samme problemet. Les bare hva forbruker.no skriver:

Odd Kalsnes hos A-megler på Frogner mener at potensialet er enormt hvis du kan tilby en privat parkeringsplass når du selger boligen din.

"De som kjøper en dyr bolig i sentrum, kan by inntil én million kroner ekstra for leiligheten hvis det følger med en parkeringsplass", sier han til Finansavisen.

Men også selgere av mindre og rimeligere leiligheter kan tjene gode penger på parkeringsplassen.

"For en leilighet til to millioner kroner er en parkeringsplass nå verdt rundt 400.000 kroner i områder som Majorstuen og Frogner, og opp mot en halv million hvis parkeringsplassen ligger i kjelleren", sier Kalsnes til Finansavisen.

Kan like godt la det være.......

Miljø [11:08]


divider


Trackbacks

TrackBack URL for dette innlegget:


Under finner du linker til weblogger som referer til 'Bil?' fra RetroBlogg.


© 2000 - 2017 Kjell Arnesen