Dette er arkivert innlegg

[an error occurred while processing this directive]
FORSIDE BLOGG PIXLER FOTOS MULTIMEDIA LINKER INFO ARKIV


« Ungdom har fått nok av hamburgerkjedene     RetroBlogg     Time Magazines "Person of the Year" »
15. Desember 2006  
Ansiktsløftning

Som du sikkert har lagt merke til, har jeg foretatt en liten ansiktsløftning på innangssiden til Retrospekt. Kalenderen viser hvilke dager det er skrevet innlegg på Retroblogg. Retrospekts ukebrev er ennå ikke helt klar, men du kan bruke den. Søke-funksjon til innhold på Retrospekt eller på hele internett er lagt inn. Dessuten prøver jeg meg med litt reklame.

Den store saken er den nye Multimedia. Meningen her er å lage bildevisninger med lyd og legge ut video. Det vil komme etterhvert. I begynnelsen er det en ren test. Ta en titt og send gjerne en kommentar til webmaster (at) retrospekt (dot) net om hva du synes.

Den store redesignen av hele Retrospekt får vente, jeg har hverken tid, lyst eller ork til det.

Retrospekt [11:42]


divider


Trackbacks

TrackBack URL for dette innlegget:


Under finner du linker til weblogger som referer til 'Ansiktsløftning' fra RetroBlogg.


© 2000 - 2017 Kjell Arnesen