Dette er arkivert innlegg

[an error occurred while processing this directive]
FORSIDE BLOGG PIXLER FOTOS MULTIMEDIA LINKER INFO ARKIV


« Ansiktsløftning     RetroBlogg     Nå er det jul igjen! »
18. Desember 2006  
Time Magazines "Person of the Year"

TIME Managing Editor Rick Stengel with the cover of the Person of the Year issue"Alle" venter på Time Magazine's kåring av årets person. Og valget forårsaker vanligvis en del diskusjon om hvorvidt de(n) som er valgt er den rette. Eller at saken ikke er den riktige etc.. Omtrent som det årlige valg av vinneren av Nobels Fredspris. Det er alltid mange synspunkter, men som regel kan vi enes til slutt. Og denne gangen kan ikke Time Magazine ha bommet. Valget falt nemlig på DEG! Jo, du leste riktig: Deg. Og for riktig å vise at det virkelig er deg, har de satt et speil på forsiden under overskriften "Person of the Year"! Og årsaken? Les hva Dagbladet skriver om begrunnelsen:

På forsiden av utgaven, som er i salg fra mandag, vises et speil som ifølge redaktør Richard Stengel «viser bokstavelig hvordan dere, og ikke vi, endrer informasjonsalderen».

For det som har preget 2006, er ikke bare store konflikter og store navn. «Det er en historie om fellesskap og samarbeid på en skala som aldri har blitt sett før», skriver Time Magazine, og trekker fram giganter som Wikipedia, YouTube og MySpace som årets viktigste.

«Du kontrollerer media nå, og verden vil aldri bli den samme», påstår Time.

Du kan lese mer om dette i Time Magazine her og her.

Les også artikkelen i Dagbladet.Trackbacks

TrackBack URL for dette innlegget:


Under finner du linker til weblogger som referer til 'Time Magazines "Person of the Year"' fra RetroBlogg.


© 2000 - 2017 Kjell Arnesen