Dette er arkivert innlegg

FORSIDE BLOGG >PIXLER FOTOS MULTIMEDIA LINKER INFO ARKIV


« Time Magazines "Person of the Year"     RetroBlogg     Stella Awards 2006 »
19. Desember 2006  
Nå er det jul igjen!

Nå mens de fleste av oss virrer rundt og stresser i overfylte butikker for å skaffe det vi skal ha av mat og gaver til jul, er det andre som gir blaffen i tradisjonell julefeiring og reiser vekk fra maset. Meteorologene forteller oss at det vil bli en varm og snøfri jul i år (ihvertfall her i Oslo-området), så hvis vi ikke får julekortstemning er det kanskje ingen grunn til å bli her med regn og vind i vente. Og det er tydeligvis en del som velger å reise bort. Les bare hva siste.no skriver i dag:

Rundt 40.000 nordmenn velger å forlate Norge under årets juleferie.

Solhungrige nordmenn setter ny rekord i romjulen. Stort sett alle flyene fra Saga, Ving og Star Tour er fulle når juleferien setter inn i helga. De mest populære charterturene har vært utsolgt i lang tid.

"Juleflyene er stappfulle, og det er kun noen enkelte strøplasser igjen, forteller salgssjef i Star Tour", Tonje Fossum.

Reiseoperatøren anslår at rundt 40.000 nordmenn vil reise til varmere strøk når jula setter inn. Thailand og Gran Canaria er to av de mest populære reisemålene, men mange velger også å feire jul i en av de europeiske storbyene.

Via siste.no.

Personlig [11:01]


divider


Trackbacks

TrackBack URL for dette innlegget:


Under finner du linker til weblogger som referer til 'Nå er det jul igjen!' fra RetroBlogg.


© 2000 - 2017 Kjell Arnesen