Dette er arkivert innlegg

[an error occurred while processing this directive]
FORSIDE BLOGG PIXLER FOTOS MULTIMEDIA LINKER INFO ARKIV


« Lettvekt     RetroBlogg     Velbekomme »
12. Februar 2007  
Abonnement på øl

ØlDet er mange gode grunner til å like Danmark og at man kan abonnere på øl der er vel bare enda en god grunn. Les bare hva Berlingske Tidende skriver:

Først kom frugtkasserne, og nu kommer ølkasserne. Tørstige danskere kan nu få øl leveret en gang om måneden som abonnent.

Øl er blevet populært, og mange danskere er vilde med at smage forskellige typer både fra Danmark og udlandet, skriver Dato.

Derfor er det måske ikke så mærkeligt, at man nu kan få en kasse med øl leveret til døren en gang om måneden som et abonnement, på samme måde, som man længe har kunnet med frugt og grønt.

"Man kan for eksempel bruge kassen til ølsmagning derhjemme med en flok venner," fortæller Kaj Eienfeldt, der er indehaver af 'A World of Beer' - netsiden som tilbyder abonnement på de våde varer.

Hvis man tegner et abonnement på en ølkasse hos firmaet, modtager man én gang om måneden 16-20 forskellige specialøl, samt et ølglas på sin bopæl.

Der er altid så meget øl i kasserne, at man kan lave øl-smagning for seks personer. Man skal dog have pengepungen i orden for at være med på ølvognen. Den månedlige levering koster nemlig 470 kroner, og derfor tilbyder firmaet også et abonnement, hvor man kun får leveret en kasse hver anden måned.

"Opstarten har været stille og rolig, men vi hører alle steder fra, at der er stor interesse for det," siger Kaj Eienfeldt, som satser på, at der inden længe vil være omkring 250 abonnenter på ordningen.

A World of Beer leverer ølkasser over hele landet, og der er også mulighed for at købe specialøl enkeltvis over nettet, hvis man synes, at et abonnement er for meget af det gode.

Så nå får vi bare vente på et tilsvarende tiltak i Norge! (Særlig!)Trackbacks

TrackBack URL for dette innlegget:


Under finner du linker til weblogger som referer til 'Abonnement på øl' fra RetroBlogg.


© 2000 - 2017 Kjell Arnesen