Dette er arkivert innlegg

[an error occurred while processing this directive]
FORSIDE BLOGG PIXLER FOTOS MULTIMEDIA LINKER INFO ARKIV


« Abonnement på øl     RetroBlogg     Nye bilder »
13. Februar 2007  
Velbekomme

På Stortinget sitter det presumptivt voksne, oppegående menensker. De fleste, i allefall. Selv om de ofte oppfører seg som små barn. Men det som forbauser meg er reaksjonene når det skjer noe de er uenige i. Da er det ikke måte på. Senest i dag morges, på Dagsnytt i radioen, var en fra SV "rystet" og en annen "sjokkert" over at Norge sender flere soldater til Afghanistan. Jeg husker at tidligere leder i Høyre, Kaci Kullmann Five, til stadighet var "rystet" over et eller annet. Men hun var jo fra Bærum og der blir man sikkert det.

For oss andre var ikke Jonas G. Støres redegjørelse i Stortinget noen stor overraskelse. Dette har ligget i kortene i lang tid. Jeg trodde (i mitt enfold?) at stortingsrepresentantene var minst like godt informerte som meg, men det er de tydeligvis ikke. Kanskje de bør begynne å følge bedre med i nyhetsbildet?

Vi får se, når "sjokket" har lagt seg og de har "rystet" ferdig, om SV bestemmer seg for å gå ut av denne forferdelige regjeringen som sender unge, uskyldige (nord!)menn ut i krig i et fremmed land langt borte. Det er alltid en eller annen av dem som truer(?) med det når noe går SV i mot. Men det blir garantert "business as usual". Etter å ha svelget så mange kameler som de har gjort mens de har sittet i regjering, er det nok ikke vanskelig å svelge denne heller. (Og det blir helt sikkert flere i tiden som kommer.)

Pytt, pytt, en fra eller til......

Bon appétit!Trackbacks

TrackBack URL for dette innlegget:


Under finner du linker til weblogger som referer til 'Velbekomme' fra RetroBlogg.


© 2000 - 2017 Kjell Arnesen