Dette er arkivert innlegg

FORSIDE BLOGG >PIXLER FOTOS MULTIMEDIA LINKER INFO ARKIV


« Lite aktivitet på Retrospekt i sommer     RetroBlogg     Venter og venter...... »
5. September 2007  
Back in business!

Den 31. desember 2005 opphørte mitt "frynsegode" "Fri Avis". Jeg ble riktignok kompensert for det store tapet, men måtte begynne å betale regningene selv. Og da jeg fikk en regning fra Aftenposten for ett års abonnement, syntes jeg det var litt i overkant å betale. Så jeg lot være. Jeg fikk fortsatt avisen i en måned, men så var det slutt.

Etterhvert ble savnet så stort at jeg kontaktet Aftenposten for å gjenoppta abonnementet, men med litt hyppigere frekvens på regningsbetalingen. "Ja, det er greit" svarte damen i den andre enden av telefonen. "Men da må du først betale for januar"! Ikke tale om, det var de som hadde sendt meg avisen, jeg hadde ikke bedt dem om å gjøre det. "Slik er reglene", svarte hun, "ha en god dag".

Jeg har siden med ujevne mellomrom forsøkt å overbevise dem om at på en god kunde som meg (jeg har hatt abonnement siden jeg flyttet hjemmefra, for søren!) kunne de godt spandere én måneds abonnement! Til ingen nytte.

Til plutselig her en dag i forrige uke hvor jeg prøvde igjen. Og under over alle undere, de ga seg!

Så i dag morges lå avisen pent på matta og vil forhåpentligvis ligge der hver dag framover (hvis jeg husker å betale regningene, vel og merke)!

Jeg håper at dette betyr at jeg er standhaftig, tålmodig og prinsippfast og ikke at jeg bare rett og slett er dum!

Korstog [12:33]


divider


Trackbacks

TrackBack URL for dette innlegget:


Under finner du linker til weblogger som referer til 'Back in business!' fra RetroBlogg.


© 2000 - 2017 Kjell Arnesen