Dette er arkivert innlegg

[an error occurred while processing this directive]
FORSIDE BLOGG PIXLER FOTOS MULTIMEDIA LINKER INFO ARKIV


« Back in business!     RetroBlogg     Endelig over! »
7. September 2007  
Venter og venter......

Trykk for større bilde av Canon 40D20. august annonserte Canon sitt nye "prosumer" camera, Canon 40D. Men allerede 19. august fikk jeg rede på spesifikasjonene og skrev umiddelbart en mail til FotoVideo hvor jeg ba dem sette meg opp på venteliste. Så da annonseringen kom, var jeg allerede klar for oppgradering av min trofaste Canon 350D.

Nå viste det seg at FotoVideo hadde satt prisen svært høyt (de reduserte senere prisen med flere tusen), så jeg foretok en surfe-runde på nettet for å se om jeg kunne få den billigere. Og det fant jeg! Hos Pixit var de nesten 4.500 billigere! Så jeg bestilte et kamera hos Pixit og kansellerte bestillingen hos FotoVideo. Og godt var det, en dag senere hadde Pixit satt opp prisen til det samme som FotoVideo. (Jeg hørte forresten rykter om at FotoVideo hadde klaget til Canon over at det var enkelte nettbutikker som hadde svært lave priser. Og da måtte vel de mindre nettbutikkene sette opp prisene for i det hele tatt å få levert kameraene!) Men skitt, det samme. Jeg har fremdeles spart et par tusenlapper!

Men problemet nå er ventetiden. FotoVideo er så store at de allerede har fått kameraer og har begynt å dele de ut, mens min lille nettbutikk, Pixit, må vente til de store har fått. Så det tar nok iminst en uke til før jeg får det, men den som venter på noe godt......

Personlig [12:07]


divider


Trackbacks

TrackBack URL for dette innlegget:


Under finner du linker til weblogger som referer til 'Venter og venter......' fra RetroBlogg.


© 2000 - 2017 Kjell Arnesen