Dette er arkivert innlegg

FORSIDE BLOGG >PIXLER FOTOS MULTIMEDIA LINKER INFO ARKIV


« I'm Back, again!     RetroBlogg     Røykeforbudet øker forurensingen »
9. Oktober 2007  
Endelig en ny "synser"!(?)

Noen av oss begynner å bli lei av å se og høre de samme trynene kommentere det som skjer rundt oss. Derfor er det bra at det dukker opp noen nye "synsere" på arenaen. Nå er jeg ikke sikker på hvor mye vekt man skal legge på Turbonegers frontfigur og vokalist Hans-Erik Dyvik Husby - alias Hank von Helvete, eller Hertis - sine synspunkter, men de er unektelig noe friskere og mer rett fram enn vi er vant til. Les bare:

I siste utgave av det norske magasinet .no er Turbonegers frontfigur og vokalist Hans-Erik Dyvik Husby - for mange kjent som Hank von Helvete, eller bare Hertis - portrettintervjuet.

Bandet er kjent for å spille på homo-image, og Dyvik Husby hevder at Turboneger har klart å forhindre mobbing av tenåringshomoer, men i intervjuet gjør den personlig kristne vokalisten det klart hva han mener om at homofile gifter seg.

"Dersom homser skal få gifte seg, kan man like godt tillate at en som er glad i pule sauer kan få gifte seg med en", sier Husby til det norske magasinet .no og viser til at Bibelen sier ekteskapet er en institusjon mellom mann og kvinne.

Han langer også ut mot Märtha Louises engleskole, som han omtaler som okkultisme.

"Vi snakker om reint kjetteri bedrevet av dattera til en konge. Hun kan på ingen måte holde en prinsessetittel når det ligger i hennes samfunnsverv at hun skal være den fremste representanten for den religionen som er bærende i Norge", sier Hans-Erik Dyvik Husby.

Husby uttrykker i intervjuet overraskelse over hvor løssluppen holdning nordmenn ifølge ham har til sine verdier og holdninger:

"Spesielt med tanke på at den vestlige, kristne verden er under konstante angrep fra ekstreme muslimer. Hvis vi har null filsofisk, moralsk og åndelig forsvar mot en milliard, enhetlig tenkende folk, ja, da står vi lagelig til for hogg. Hvis det skal være sånn at den ene skal drive med trommereiser og den andre skal snakke med engler, ja, så må du nesten regne med at en skikkelig skjerpa og motivert islamistisk soldat kommer og tar deg i ræva. Vi trenger et felles verdigrunnlag i Norge, og det fort", sier rockestjernen.

Skikkelige meninger, det der!

Via Dagbladet.Trackbacks

TrackBack URL for dette innlegget:


Under finner du linker til weblogger som referer til 'Endelig en ny "synser"!(?)' fra RetroBlogg.


© 2000 - 2017 Kjell Arnesen