Dette er arkivert innlegg

[an error occurred while processing this directive]
FORSIDE BLOGG PIXLER FOTOS MULTIMEDIA LINKER INFO ARKIV


« Nyttig forskning(?)     RetroBlogg     Dyrt? »
9. Januar 2008  
Det er ikke bare meg!

Det er ikke bare jeg som er irritert på Gro Harlem Brundtlands skattetriks. Nå har det også kommet fram at hverken hun eller ektemannen har betalt for sykehus- og rekonvalesens-opphold de hadde i Norge mens de bodde (skattefritt) i Frankrike. Tilliten til både henne og det partiet hun representerer begynner nå og svekkes. Les bare:

Folks tillit til Gro er svekket.

Det viser en meningsmåling som InFact har gjort for VG.

Hele 49 prosent av de spurte sier de har fått svekket tillit. Særlig er det de eldre som nå har fått svekket tillit til henne.

To av fem spurte, eller 43 prosent, har fått svekket tilliten til Arbeiderpartiet etter måten skatte- og sykehussaken har blitt håndtert på.

"Jeg registrerer dette og tar målingen selvsagt på alvor. Men jeg mener selv at vi har vært tydelig i vår behandling av saken. Jeg kan ikke forstå at vi kunne ha gjort noe på en annen måte", sier partisekretær Martin Kolberg i Ap.

Undersøkelsen ble gjennomført før Gro tirsdag gjorde det kjent at hun selv vil betale for sine to hofteoperasjoner ved Ullevål universitetssykehus og Lovisenberg sykehus. Utgiftene er beregnet til rundt 100.000 kroner totalt.

Ifølge målingen mener 47 prosent at Gro bør ta regningen selv.

"Jeg er glad for at Gro har tatt sine beslutninger. Disse er helt i tråd med vår holdning om at reglene må følges. Jeg respekterer likevel synspunktene i VGs måling, men jeg forstår dem ikke", sier Kolberg.

Gro ønsker ikke å kommentere målingen.

Via siste.no.Trackbacks

TrackBack URL for dette innlegget:


Under finner du linker til weblogger som referer til 'Det er ikke bare meg!' fra RetroBlogg.


© 2000 - 2017 Kjell Arnesen