Dette er arkivert innlegg

[an error occurred while processing this directive]
FORSIDE BLOGG PIXLER FOTOS MULTIMEDIA LINKER INFO ARKIV


« Nå er det 2008!     RetroBlogg     Avslørt! »
4. Januar 2008  
En ekte arbeider!

Da Gro Harlem Brundtland var leder for Det norske Arbeiderpartiet, var jeg skeptisk til at en lege fra Bygdøy skulle være den ypperste "arbeider". Siden har vi sett at hun nok er mer Bygdøy-boer ann arbeider. Hun har tjent seg rik(ere) på aktiviteter som å skrive bøker og fete FN-jobber, og nå også som foredragsholder i mega-klassen. Og arbeiderbakgrunnen og solidariteten (hvis hun noen gang har hatt det) har hun nok glemt. Les bare:

Det ble torsdag kjent at den tidligere Ap-statsministeren ikke har oppgitt inntektene fra rådgiverjobben for Pepsi til norske myndigheter. Fredag skriver Dagbladet at Harlem Brundtland heller ikke har oppgitt inntektene hun får fra sin internasjonale foredragsvirksomhet. Ifølge Harlem Brundtlands agent, firmaet Celebrity Speakers i London, tar hun 65.000 dollar (351.000 kroner) for et 45 minutters foredrag. I tillegg kommer reise og opphold for to personer.

Nå krever Nav at Harlem Brundtland rapporterer inn hvor store inntekter hun faktisk har. For selv om Harlem Brundtland i dag bor i Nice og skatter til Frankrike, krever loven at hun skal rapportere alle sine inntekter til Nav, slik at etaten kan regne ut riktig alderspensjon for henne. Det å unnlate å rapportere om arbeidsinntekter, eller rapportere lavere inntekter enn det man faktisk har, kan føre til avkorting i pensjonen.

Harlem Brundtland var torsdag kveld ikke tilgjengelig for kommentar, ifølge hennes presserådgiver Jon Mørland.

Legg merke til at hun nå bor i Nice (mindre skatt?), og hun vurderer nok det at Nav truer med å kutte pensjonen hennes som en økonomisk kjempetrussel!

Hun føyer seg dermed pent inn i den lange rekken av politikere som tvinger oss til å gjøre rede for hvert øre vi tjener og har mens de selv blåser i å gjøre det.

Som kamerat Napoleon sa: "Alle dyr er like, men noen er likere enn andre!"

Via siste.no.Trackbacks

TrackBack URL for dette innlegget:


Under finner du linker til weblogger som referer til 'En ekte arbeider!' fra RetroBlogg.


© 2000 - 2017 Kjell Arnesen