Dette er arkivert innlegg

FORSIDE BLOGG >PIXLER FOTOS MULTIMEDIA LINKER INFO ARKIV


« "Hobbitten" i fare!     RetroBlogg     Enda en....... »
18. Februar 2008  
Englands beste pub

oldspotinn.jpg

Puben Old Spot Inn i Dursley, Gloucestershire, ikke langt fra Bristol, har i alle år nektet å følge de nyeste trendene, noe de i år endelig har fått belønning for.

Camra National Pub kåret fredag vertshuset til årets pub 2008, og det selv uten å ha jukeboks, biljardbord eller tema, skriver Times Online.

"Våre drikkende kunder kommer først, noe som er grunnen til at matserveringen stopper klokken åtte i ukedagene. Vi gir heller ikke ut chips", sier barsjef Steve Herbert, og påpeker at det er en stor prestasjon å vinne prisen.

"Old Spot Inn er et flott eksempel på hvor suksessfull en godt drevet pub kan bli", sier en av de avgjørende dommerne, Julian Hough.

Konkurransen omfatter alle kriteriene som ligger til grunn for en god pub: Ølkvalitet, atmosfære, dekor, kunder, service, klientell og prisnivå.

Old Spot Inn blir i Camras Good Beer Guide beskrevet slik: Dette 100 år gamle vertshuset, oppkalt etter Gloucestershire Old Spot-grisen, har blitt sympatisk restaurert av sin eier, Ric Sainty. Den intime atmosfæren er forsterket av peisvarme og kvalitetsøl.

Camras National Pub of the year blir hvert år avgjort av medlemmene, og 200 virksomheter er med på å stemme frem favorittpuben.

Via Aftenposten.Trackbacks

TrackBack URL for dette innlegget:


Under finner du linker til weblogger som referer til 'Englands beste pub' fra RetroBlogg.


© 2000 - 2017 Kjell Arnesen