Dette er arkivert innlegg

FORSIDE BLOGG >PIXLER FOTOS MULTIMEDIA LINKER INFO ARKIV


« Noen tips til bedre språkbruk     RetroBlogg     Im back! (Again) »
25. Mars 2008  
Katastrofe!

Katastrofe er kanskje å ta i, men ihvertfall er hjemmePC'en kaputt. Den startet av og til etter noen vennlige klaps (og av og til noen ikke fullt så vennlige), men nå er det stopp. På palmesøndag måtte jeg bite i det sure eplet og reise til Nydalen for å hente jobb PC'en. Dra dit i fritida er ikke det jeg helst gjør, men å klare meg uten PC i hele påsken syntes verre. Så av to onder......

I dag har jeg ringt med PC-Gutta (det var faktisk ei jente jeg snakket med) og de sender en person i morgen for å ta en kikk på den. Jeg har mistanke om at det er den ene harddisken som er gått, så han klarer nok ikke å fikse den på stedet. Så får vi se. Det blir nok dyrt, men å få tak i alt jeg har liggende der er verdt noen kroner.

Så får jeg se å komme avgårde og kjøpe en ny PC, det skulle jeg gjort for lenge siden. Så egentlig er dette som fortjent.

Men det innebærer at det kan ta noe tid før jeg er i stand til å oppdatere Retrospekt igjen. Men følg med: "I'll be back!"

Personlig [13:03]


divider


Trackbacks

TrackBack URL for dette innlegget:


Under finner du linker til weblogger som referer til 'Katastrofe!' fra RetroBlogg.


© 2000 - 2017 Kjell Arnesen