Dette er arkivert innlegg

FORSIDE BLOGG >PIXLER FOTOS MULTIMEDIA LINKER INFO ARKIV


« Katastrofe!     RetroBlogg     DOMM »
7. April 2008  
Im back! (Again)

Etter lange og vonde dager med en PC som ikke ville mer, har jeg nå endelig fått installert min nye. Litt kjappere og litt mer stillegående. Jeg har kannibalisert den gamle og flyttet harddiskene som satt der (2 x 250GB) ut i egne kabinetter og koplet dem til via USB. På denne måten kan de også brukes når jeg kopler opp den bærbare. Total lagringskapasitet nå er da 1,250TB, 1TB utenfor og 250MB inne i maskinen, noe jeg håper vil holde en stund.

Ellers er det problemer med å få installert Adobe Photoshop CS3. Lisensen gir tillatelse til å benytte den på maks. to maskiner (dog ikke samtidig!). Men siden jeg må deaktivere kopien på den gamle maskinen for å få installert den andre kopien på den nye maskinen, og jeg ikke får startet opp fra den gamle maskinen for deaktivering, sitter jeg nå med skjegget i postkassa uten Photoshop på hjemmePC'en. Jeg har skrevet om problemet til Adobe og jeg håper de har muligheter til å fikse dette for meg. Makan til surr!

Ellers er det nå 3,5 uke til avreise Dublin (30.4.). Det er ihvertfall noe å se fram til.

Personlig [09:51]


divider


Trackbacks

TrackBack URL for dette innlegget:


Under finner du linker til weblogger som referer til 'Im back! (Again)' fra RetroBlogg.


© 2000 - 2017 Kjell Arnesen