Dette er arkivert innlegg

[an error occurred while processing this directive]
FORSIDE BLOGG PIXLER FOTOS MULTIMEDIA LINKER INFO ARKIV


« DOMM     RetroBlogg     Visste du ...... »
10. April 2008  
Statsminister Sponheim??!!!

Lars SponheimMannen med norges største ego, Venstres overarrogante leder Lars Sponheim, har aldri vært beskjeden. Hverken på egne eller hans lille filleparti, Venstres, vegne. Og han unnlater aldri å peke på alle andres svakheter og feil og fremhever sine egne, uovertrufne kvaliteter. Og nå trår han sannelig til igjen! Les bare:

Tidligere har Sponheim slått fast at verken han selv, Høyre-leder Erna Solberg eller KrF-leder Dagfinn Høybråten har de personlige egenskapene som skal til for å bli statsminister.

Men nå åpner han døren - for seg selv.

"Hvis de tre partiene skal danne regjering sammen, så er jeg sikker på at vi vil finne en statsminister. Jeg utelukker ingenting da. Så hvis situasjonen krever at jeg gjør en jobb for partiet, så kan jeg uansett ikke utelukke det", sier Sponheim til VG.

Sponheim sier videre at han er klar over at han er en kontroversiell politiker med skarpe utspill. Samtidig mener han at han har samlende egenskaper som er nyttig i en regjering, og viser til Kjell Magne Bondeviks memoarbok.

Venstre-lederen understreker at han ikke vil utrope seg selv til statsministerkandidat så lenge partiet ligger rundt 6,5 prosent oppslutning på meningsmålingene.

Men både han og partiet har ambisjoner om en oppslutning på rundt 10 prosent ved stortingsvalget neste høst, og i så fall vil situasjonen være en annen.

Sponheim gjentar tidligere uttalelser om at det er uaktuelt å sitte i regjering med Frp eller være støtteparti for en regjering der Frp er med.

Nå sier han at han setter ledervervet inn på Frp-boikotten:

"Jeg går av som partileder hvis Venstres organisasjon skulle ønske å gå i regjering med Frp eller støtte en regjering med Frp", heter det i en såkalt velgergaranti Sponheim har undertegnet i VG.

Sponheim som statsminister? La gå at vi må slite med et utagerende kongehus, men dersom Sponheim blir statsminister pakker jeg sakene og reiser ut av dette landet.

Det får da være grenser!

Via siste.no.Trackbacks

TrackBack URL for dette innlegget:


Under finner du linker til weblogger som referer til 'Statsminister Sponheim??!!!' fra RetroBlogg.


© 2000 - 2017 Kjell Arnesen