Dette er arkivert innlegg

FORSIDE BLOGG >PIXLER FOTOS MULTIMEDIA LINKER INFO ARKIV


« Det visste vi!     RetroBlogg     I'm back! »
3. Juli 2008  
Helt på tampen!

Sagrada FamiliaI dag er det torsdag 3. juli og ferien er nær. I dag stikker jeg fra jobben rundt kl. 14:00 for å se om jeg klarer å få kjøpt sko og bukse og kanskje en sommerjakke. Men kjenner jeg meg selv rett, blir det vel ingenting. I morgen er det hjemmekontor til 12:00 (eller "gjemme"-kontor som Ragnar kalte det) og så er det ferie! Så kanskje jeg får handlet i morgen?

Jeg hadde lagt store planer for denne ferien, men da jeg så på reiseruta jeg hadde lagt opp, ble jeg både stresset og sliten allerede. Så pr. i dag er det bare to reisemål som er klare:

Jeg reiser til Barcelona onsdag 9. juli og blir der til til søndag 13. Da reiser jeg ned til Kjersti (?) og Odd Jarle utenfor Alicante/Torrevieja og blir der noen dager. Så får vi se hvor skjebnen bringer meg etterhvert. Men en ting er sikkert. Det blir 4 ukers ferie, uansett hvor jeg havner!

Ikke noe jobb før 4. august! Og antakelig ingen innlegg på Retrospekt heller. Men hvis jeg kommer over en datamaskin, kan det hende det blir både tekst og bilder, en reiseskildring online! Jeg får se og du får følge med.

Men for alle tilfellers skyld:

God ferie og god sommer! Ut i solen og vekk fra PC'en!

Det blir tid nok til å sitte og glo når mørket senker seg ved tre-tida og temperaturen kryper ned mot (og under) null. Men det er det heldigvis lenge til!

Personlig [12:57]


divider


Trackbacks

TrackBack URL for dette innlegget:


Under finner du linker til weblogger som referer til 'Helt på tampen!' fra RetroBlogg.


© 2000 - 2017 Kjell Arnesen