Dette er arkivert innlegg

FORSIDE BLOGG >PIXLER FOTOS MULTIMEDIA LINKER INFO ARKIV


« Helt på tampen!     RetroBlogg     Hubbles liv forlenges »
29. Juli 2008  
I'm back!

RIktignok er det fremdeles denne uka igjen av ferien min, men jeg kommer til å tilbringe de dagene hjemme på Frogner. Men siden det faktisk er noen som har etterlyst bilder fra Spania-turen min, har jeg lagt ut noen på Picasa. Jeg har gjort det samme på Flickr dersom du er bedre kjent med den. Jeg har ikke etterbehandlet dem (vel, ikke noe særlig ihvertfall), ikke sortert bort noe særlig heller og jeg har ikke lagt på hverken titler eller beskrivelse (det er den verste jobben!). Så du får ta dem som de er, rene, skjære turistbilder uten noen ambusjoner om noe annet. Jeg skal nok bruke tid på dem senere og legge de ut på Retrospekt når været blir mer normalt, norsk sommervær.

Men vi får håpe at det blir en stund til.

Bildene på Picasa finner du her.

Bilder på Flickr finner du her.

Personlig [01:01]


divider


Trackbacks

TrackBack URL for dette innlegget:


Under finner du linker til weblogger som referer til 'I'm back!' fra RetroBlogg.


© 2000 - 2017 Kjell Arnesen