Dette er arkivert innlegg

FORSIDE BLOGG >PIXLER FOTOS MULTIMEDIA LINKER INFO ARKIV


« Vinterhobbies!     RetroBlogg     Sony Releases New Stupid Piece Of Shit That Doesn't Fucking Work »
6. Februar 2009  
Enda flere dippedutter!

Jeg har gjort det igjen! Kjøpt et nytt kamera!

Bakgrunnen for dette innkjøpet er at jeg elsker å ta bilder når jeg er ute og reiser eller bare er ute og går, men det blir ofte i overkant mye å dra på, med hele speilrefleks sulamitten for å ta noen tilfeldige bilder. Derfor har jeg etter lang tids overveielse og vurderinger (igjen) gått til anskaffelse av en Panasonic Lumix DMC-LX3.

Dette er et kamera som er avansert nok for meg, tar bilder i RAW, førsteklasses optikk (Leica) og er lite og lett (ihvertfall i sammenligning med speilrefleks utstyret). Selvsagt manglet det minnekort i pakka og kameraet benytter (selvsagt) ikke Compact Flash kort (som jeg har mange av), men Secure Digital (SD) kort (som jeg ikke hadde noen av). Jeg kjøpte et billig SD kort på postkontoret og det får holde inntil jeg får skaffet noen bedre.

Så blir det noe nyinstallering av software og litt endring av workflow må det nok bli, men det går seg til det også.

Jeg innviet kameraet på min mors 94 års dag (på onsdag), og resultatet kan du se på Retrofotos. Ingen etterbehandling og rå nedskalering av bildene og kun snap-shots. Har også lagt et bilde av Adine (min nieses eldste!) på Retropixler. (Jobbet litt mer med dette.)

Første utenlandstur blir til Dublin, 19. - 23. februar, så får vi se hva det duger til. Jeg tar sjansen og legger igjen speilrefleks utstyret hjemme og får håpe jeg ikke kommer til å angre på det.

Så følg med, her skjer de stadig noe!

Personlig [14:30]


divider


Trackbacks

TrackBack URL for dette innlegget:


Under finner du linker til weblogger som referer til 'Enda flere dippedutter!' fra RetroBlogg.


© 2000 - 2017 Kjell Arnesen