Dette er arkivert innlegg

FORSIDE BLOGG >PIXLER FOTOS MULTIMEDIA LINKER INFO ARKIV


« Sony Releases New Stupid Piece Of Shit That Doesn't Fucking Work     RetroBlogg     Langweekend i Dublin, februar 2009, del 2. »
24. Februar 2009  
Tilbake!

Etter turen til Dublin, er det tungt å begynne å jobbe igjen. Så som du kanskje forstår av dette innlegget, er jeg lett å avspore akkurat nå!

Jostein og jeg reiste over til Dublin torsdag i forrige uke for litt ferie og jeg spesielt også for treffe Thomas.

Vi hadde 4 fine dager og fredag kveld, under et besøk i Blanchardstown, tok Thomas oss med på besøk til en pub (Strawberry Hall) som ligger laaaaaangt ute på landet (Dublin 20). Der traff vi 3 venner av ham og vi hadde en hyggelig kveld sammen med dem.

Ellers spiste vi godt, drakk godt og fikk med oss mange severdigheter (også noen pub'er). Men hører jeg flere "Dirty Old Town", "Molly Malone" og "Irish Rover" nå, så skriker jeg. Nok får være nok!

Været var bra, spesielt til Dublin å være. God vår-temperatur, mest sol og ikke snø! Det ble mye gåing, men heldigvis er det ikke langt mellom hvilestedene (les: vannhullene) i Dublin så det gikk (sic.) bra.

I løpet av et par dager skal jeg få lagt ut noen bilder; brukte bare (mitt nye) Panasonic Lumix LX3 denne gangen. Intet speilrefleksutstyr var med. Deilig å slippe å dra på det, så jeg håper bildene blir (rimelig) OK. Kanskje jeg kan slippe å dra på det i framtida også...... Vi får se.

Moro mens det varte, men alt har en ende, dessverre.

Men allerede om en måned (26. mars) blir det lang weekend i London og 29. april, 5 dager i Berlin. Så det er nok å se fram til.

Ellers kan vel denne pussige historien om det irske politiet (Gardai) som verserte der borte, gi et hint om irsk effektivitet.

Og hvis du ikke synes det var spesielt ineffektivt, kan du lese denne artikkelen. Jeg mistenker (etter å ha lest den) at journalisten hadde tilbrakt litt for lang tid på pub'en før han skrev den! Sånn til orientering: Alle disse menneskene (150???) og maskinene (6?, 8? 4?) måtte til for redde to mann (i begynnelsen av 30-årene?, 32 og 36?) ned fra en bakketopp på 925 meter. Og så var de som fikk dem ned fra Wales.......

Personlig [12:04]


divider


Trackbacks

TrackBack URL for dette innlegget:


Under finner du linker til weblogger som referer til 'Tilbake!' fra RetroBlogg.


© 2000 - 2017 Kjell Arnesen