Dette er arkivert innlegg

FORSIDE BLOGG >PIXLER FOTOS MULTIMEDIA LINKER INFO ARKIV


« Tilbake!     RetroBlogg     Kepler-teleskopet på plass i verdensrommet »
3. Mars 2009  
Langweekend i Dublin, februar 2009, del 2.

Jeg har lagt ut noen bilder fra Jostein og min tur til Dublin i februar i år på RetroFotos. Jeg reiste lett denne gangen, kun med mitt nye Panasonic Lumix LX3. Det kjentes litt rart og ikke ha med speilrefleksutstyret og alle objektivene, men det var atskillig lettere. Men jeg tror jeg skal ta med mer utstyr neste gang. Selv om kameraet er bra, er det litt for begrenset.

Men turen var fin. Reisen gikk glatt, maten og ølet var godt, vi traff hyggelige mennesker og fikk vel med oss det vi skulle ha med.

Og så er det bare 3 uker igjen til London!

Personlig [23:35]


divider


Trackbacks

TrackBack URL for dette innlegget:


Under finner du linker til weblogger som referer til 'Langweekend i Dublin, februar 2009, del 2.' fra RetroBlogg.


© 2000 - 2017 Kjell Arnesen