Dette er arkivert innlegg

FORSIDE BLOGG >PIXLER FOTOS MULTIMEDIA LINKER INFO ARKIV


« Redesigned Facebook     RetroBlogg     Kina verdensmester i henrettelser »
19. Mars 2009  
Nå begynner det snart igjen!

Hva da? Det er valg til høsten! Og da slipper vi ikke unna, uansett hvor mye vi forsøker. Det er komplett umulig og unngå å høre på en eller annen av politikerne våre enten vi vil eller ikke. I den sammenhengen kan det kanskje være interessant og lese denne artikkelen som tar for seg landsmøtetalene til partilederne og analyserer dem for å finne ut hvilke ord som benyttes flest ganger. Den lengste talen ble holdt av Lars Sponheim (hvem ellers?) som brukte ordet "Jeg" 182 ganger under talen! Til sammenligning var den som brukte "Jeg" nest flest ganger Kristin Halvorsen, som brukte ordet 29 ganger.

Lars Sponheims enorme ego fornekter seg ikke. Jeg er sikker på at hos Sponheim har han ikke tapet på veggene, han har speil!

Via VG.no.Trackbacks

TrackBack URL for dette innlegget:


Under finner du linker til weblogger som referer til 'Nå begynner det snart igjen!' fra RetroBlogg.


© 2000 - 2017 Kjell Arnesen