Dette er arkivert innlegg

FORSIDE BLOGG >PIXLER FOTOS MULTIMEDIA LINKER INFO ARKIV


« Kina verdensmester i henrettelser     RetroBlogg     Spesielt? »
18. Mai 2009  
Farvel Retrospekt?

Det har blitt lenge mellom hver gang det kommer noe nytt på Retrospekts blogg eller noen nye bilder. Mye av dette skyldes at det finnes andre, enklere og raskere måter å kommunisere med omverdenen på: Facebook, Twitter, Flickr og andre. Det store spørsmålet blir da hvor mange steder skal jeg gidde og holde oppdatert?

Foreløpig ser jeg ingen grunn til å slutte med Retrospekt, men tanken har streifet meg. Og nå som sommeren kommer blir det nok ikke spesielt mange oppdateringer. Men følg med, jeg slenger ut en melding på Facebook eller Twitter når jeg oppdaterer noe som helst.

Personlig [14:12]


divider


Trackbacks

TrackBack URL for dette innlegget:


Under finner du linker til weblogger som referer til 'Farvel Retrospekt?' fra RetroBlogg.


© 2000 - 2017 Kjell Arnesen