Dette er arkivert innlegg

FORSIDE BLOGG >PIXLER FOTOS MULTIMEDIA LINKER INFO ARKIV


« Hastighetstest     RetroBlogg     Back Again? »
17. August 2011  
Eksisterer Retrospekt ennå?

Det er nesten ikke til å tro, men det er faktisk gått mer enn ett år siden sist jeg var innom her. (Og nesten ett år før det igjen.) Det har skjedd mye på det året, bl.a. har jeg flyttet ned til Kristiansand med min Irene, men det er vel neppe årsaken til de skrivetørken.

Skal se om det ikke blir en bedring på det etterhvert. Jeg trenger et sted å publisere bildene mine og Retrospekt har jo fungert ypperlig til det formålet tidligere.

Jeg har ikke drevet med web-programmering på flere år, og det har vel skjedd en del siden sist. Men det får komme etterhvert hvis det blir nødvendig. Jeg registrerer at min "web-maskin", Moveable Type, er versjon 3.35, mens de har kommet til 5.12!

Hmmm.. Ser ut til at jeg har en oppdateringsoppgave foran meg, eller kanskje jeg skal bytte? Time will show.

Personlig [17:34]


divider


Trackbacks

TrackBack URL for dette innlegget:


Under finner du linker til weblogger som referer til 'Eksisterer Retrospekt ennå?' fra RetroBlogg.


© 2000 - 2017 Kjell Arnesen