Dette er arkivert innlegg

[an error occurred while processing this directive]
FORSIDE BLOGG PIXLER FOTOS MULTIMEDIA LINKER INFO ARKIV


« Eksisterer Retrospekt ennå?     RetroBlogg     Hva skjer? »
16. April 2013  
Back Again?

Jeg kan ikke med hånden på hjertet si om jeg kommer til å fortsette med å skrive her på Retrospekt, men på mange måter er det et savn og ikke gjøre det. Facebook og Twitter og alle de andre sosiale medier i all ære, men det blir ikke det samme.

Nå er det riktignok snart ett og et halvt år siden jeg skrev noe som helst her og siste post før det var ett år gammel, så jeg har ikke store forhåpninger om at dette vil bli noe mer enn dette innlegget. Vel, den som lever får se!

Personlig [16:50]


divider


Trackbacks

TrackBack URL for dette innlegget:
http://www.retrospekt.net/retromt/mt-tb.cgi/3

Under finner du linker til weblogger som referer til 'Back Again?' fra RetroBlogg.


© 2000 - 2017 Kjell Arnesen